3 år av sorg, saknad, smärta!

För ett litet tag sen var det precis 3 år sen jag pratade med pappa för sista gången. Tänk om jag hade vetat då vad jag vet nu. Då hade jag slängt på luren, tagit bilen och suttit med honom tills tiden inte längre fanns. Talat om hur mycket jag älskar, hur mycket han betytt, hur mycket han gjort. Pratat fina minnen. Kramat, krupit upp i hans famn, som man gjorde när man va liten. Allt och mer därtill, för att få tiden att räcka till lite mer. Mer ord, mer kärlek, mer av PAPPA. Just nu känns allt bara tomt. Jag saknar och jag älskar, jag gråter och samtidigt hatar jag. Jag hatar att det ska vara såhär resten av mitt liv. Jag vill ha min pappa kvar! Min älskade, fina, underbara PAPPA!
Din för ALLTID!
/Tilla

Jag borde, jag borde...

jisses va saker jag har som borde göras. Å när det blir såhär många blir det ingenting gjort för mej.
Lussebullar, tvätt, skriva handlingslista, rensa garderob inför rivning, rensa klädgarderoben,  koka knäck, m.m m.m. Jag blir svettig bara jag tänker på det. Å inte blir det då nå bättre när man inte får sova ordentligt. dag har ag bara lullat runt här hemma och inte gjort nåt alls. Å det är då inget jag rekommenderar. Tröööökit! Nu sitter jag å längtar ut. Men i möra blir det iaf pulkaåkning av. Så kanske man mår lite bättre sen. Inte lika tung i huvvet och piggare.

Luciafirande på dagis

Jag har varit ganska så nervös över hur det skulle gå för Maya på luciafirandet. Två år i rad har det varit katastrof. Flera ggr talade jag om att om hon bara gnäller och inte tänker vara med så går vi hem. Jag stannar inte och kollar på alla andra barn med en sur inge i knät. Men jisses så duktig hon va. :-) Och underbart vacker.



Det var allt för nu. Ska kolla om filmsnutten jag tog är något att ha. I så fall lägger jag ut den senare. Nu skriker Märta på mej. Mammamamamamama. Ja, det är jag de. :-)


Årets julgrupp

Mamma gör alltid flera julgrupper och ger bort när det närmar sej jul. Igår va hon hit med vår. Å den är sagolik. Hade inte kunnat göra den bättre själv. ;-) (skoja bara momme)
Iaf så tänkte jag visa den för er. Så om ni vill ha en superduperfin julgrupp nästa år vet ni vart ni ska vända er. :-)

Elin får skylla sej själv. Hon får ingen, för hon bor i Stockholm. :-)

Inatt på akuten.


Bakresultat.

Vem har sagt att hembakt bröd är snyggt?
Men vi kan ju iaf hoppas på att det är gott. :-)

Vörtbröd!

Jag vill ha en kitchen aid. Fy SATAN va det är jobbigt å slå deg för hand. Nu ger jag upp. :-(

091203

Vi har varit i Stockholm. Åkte ner på fredagen oh hem på måndag. Jag tog barnen och drog ner till moster Elin. Mycket trevligt. Märta har börjat stå och hålla i sej nu.

Det var meningen att vi skulle gå på Grönan och åka karusell, för dom har alltid öppet adventsöndagar. Men inte i år. Maya blev minst sagt ledsen. Först sa hon ingenting. Sen tog jag upp henne i famnen och då bröt det ut. Jisses så hon grät. Lilla Mayavännen min. Snacka om förstörd dag. Vi gick in på Skansen och där fanns det iaf en karusell, så då blev det en sväng på den.

En väldigt fin karusell va det också.

I Januari börjar jag jobba igen. Det suger i skapartarmen. Har iaf gjort naglar på mej själv nu igen. Fint blev det, trots tidsbrist. Jag får göra dom i fyra omgångar. Först fyra på höger ena dan, sen fyra på vänster dan efter. Ich sen tummarna. Har visserligen en tumme kvar nu, men den tog jag inte bilder på. Här är iaf resultatet. Vad tycker ni?

Tänk om mina barn alltid skulle vara såhär glad. Jisses vilken lugn och harmonisk familj vi skulle vara då. :-)

När Poyee var ledig på tisdagen drog vi in på Coop och fyllde upp kyl å frys. Självklart ville Maya ha en egen vagn.

Märta satt i vår vagn och va cool lugn som hon oftast är.

Det var nog allt för nu. Nu ska vi ta å packa iväg oss till hälsocentralen. Märta är inte så pigg och glad och har mått kyvens bra länge nu. Kanske att hon fått tillbaka sin öroninflammation. Eller så är det bara tänderna som spökar.


RSS 2.0