Märta går med gåvagnen.

Det är inte lätt, men det går. Och om ni kollar till slutet så ser ni att hon även vill gå efter soffan, men det går inte så bra. :-)

Jag har även varit så duktig att jag faktiskt stickat klart en socka och börjat på en ny. Med hjälp av Madde, grannen. Utan henne hade jag inte fixat det. Att läsa en beskrivning är inte så lätt utan att veta vad förkortningarna betyder. Om jag fixar den andra utan hjälp ska jag lägga upp dom här i bloggen. Men jag vet ett ordspråk:
-Man ska inte ropa hej innan man kommit över bäcken......
Så jag väntar ett tag till med att tala om hur himla duktig jag är. :-)

Vad gör jag för fel???

Ja, det kan man verkligen undra. Märta ratar mat. Nästan all mat kommer ut igen, eller så är det bara en tre, fyra, ibland fem skedar som åker ner i magen. Sen pillar hon i sej några bitar själv. Men jag skulle överdriva om jag ens sa att det hon får i sej är en hel bäbisportion ens. Mer en smakportion. Jag blir minst sagt less. Så idag skedde det! UNGEN ÅT!!!!! Efter att ha ratat hemmagjorda köttbullar, korv å mos, ja det mesta av min mat sätter hon i sej en ganska stor portion (i Märtas mått mätt) av FELIX KRÖGARPYTT!!!!!!!!! Tack för den Märta! Då undrar jag:
- Vart gick det snett?
Felix krögarpytt är inte ens gott. Inte alls. Jag hade det i kylen för att det va extrapris och för att ha något snabbt att tillaga när det krisar. MEN, nu kanske jag blir tvungen att ha det hemma mer. :-( GAAAH! Jag menar, kolla in bilden. Är det någon som blir sugen?

Nej, det va väl de ja trodde!
:-)

Raggsockor!

Jag har bestämt mej för att lära mej sticka raggsockor. Jag har nog tagit mej vatten över huvudet!

BusMärta!

Filmade henne lite idag. Hon är en riktig liten buse. :-)


Dagens...

Idag har det varit en riktig inne åi nte göra nå´t alls dag. Märta gjorde på sej rejält å det var bara till å sätta henne i duschen. Då märker jag att varmvattnet krånglar. Men det hinner jag glömma bort tills det va min tur att duscha. Jag längtade verkligen tills jag skulle få sätta mej i duschen. Så fort Märta somnat i vagnen tog jag med mej babyvakten och började duscha. Men efter typ två minuter upptäckte jag att det inte skulle gå. Det blev kallt på en gång. Så jag var tvungen att kliva ur igen. :-(
Kände mej snuvad på dagens fräschör. Ringde Poyee och han sa att jag fick vänta tills han kom hem. Gaaaah!!!Sagt å gjort. Drog på mej mjukiskläder och spelade spel med Maya istället. Inte så att hon hade nå´t emot att varmvattnet va slut iaf. :-)
Om ni inte vet vilket spel ni ska köpa till en fyraåring kan jag rekommendera det här.

Det är lättsamt och roligt. Och man får samtidigt räkna och komma ihåg lite. :-)
Sen spelade vi även en omgång lotto. Maya vann. :-( Då plockade vi fram pärlor och pärlplattor. Jag tog mej vatten över huvudet och påbörjade ett jätteprojekt. Eller, det kändes iaf så när jag satt där och sorterade färger med mina långa naglar. När jag hade typ tre rader kvar kom jag på att jag kunde hämta pincetten. Då gick det jäkligt fort. Så då passade jag på att förbanna mig själv över att jag inte tänkt på det tidigare. Men här är iaf mitt resultat.
M, som i Maya å Märta.

Har även varit lite duktig vad beträffar mitt jobb idag också. Ska trycka lite reklamblad, så jag har förberett lite.

Fint va? :-)


Inget frekvent bloggande direkt...

Hade hoppats på lite fler inlägg här, men det liksom inte vill sej. Tänker på dan att det där ska jag allt blogga om ikväll, men sen faller det ur skallen och tiden springer ifrån mej. Det är verkligen stor skillnad på att ha bara ett barn. Då kunde man liksom slappna av en liten stund så fort hon sov. Nu är det Mayas tur att få uppmärksamhet när Märta sover. Eller så väntar maten, eller disken, eller tvätten samtidigt. :-(

Iaf så va vi på julgransplundring idag. Kom hem vid fyra. Då passade jag på att ta lite bilder på mina underverk. Tyvärr har jag en alldeles för stark blixt på min kamera, men man kan inte få allt. Barnen är hur som helt de vackraste som finns. (jag är mamma och jag är partisk. :-) )
Det är inte det lättaste att få två små flickor att le samtidigt. Det är tillräckligt svårt att få dom att kolla åt samma håll samtidigt. Men jag har iaf några bilder som jag tänker bjuda på.

Här kommer världens vackraste Maya.


Också båda tillsammans. Rackarns goa ungar det här. :-) Å dom är mina!

Skrattar varje gång jag kollar på den här bilden. :-)


Sen nån bild på Märta
Idag.

Här är från julafton

Så, nu hoppas jag att jag kanske får igång bloggen lite igen. :-)



Systrarna Fu!

Hur underbara är dom inte då? :-) Kolla in Märtas mun. Full av tänder. Och alldeles orange runtom. Hon har ätit mat, med morot i.

Å så den här. Mina godingar. Syskonkärlek på hög nivå.

Sen den bästa av alla! Det riktigt lyser kärlek ur ögonen på Maya!!!

Hade tänkt lägga ut en film när Märta äter också. Men så var ja så dum att jag även filmade vår julgran, för att ha kvar. Å vem vill sitta och titta på den? Nåja, det går fler tåg. Nu skriker Märta efter fler kycklingbitar. :-)

RSS 2.0